X

Title Course

MAY 30 NOVI SAD, SERBIA

Poziv Na Šavasanu

Na ovoj jednodnevnoj radionici Thai Yoga masaže otkrićemo na lak i jednostavan način dobrobiti primanja i davanja putem dodira.

“Poziv na Šavasanu” je jedna sekvenca koja ima za cilj da poveže celo telo u celinu, produbi propriocepciju i unutrašnji osećaj tela u prostoru iznutra i spolja, opusti i aktivira parasimpatetički nervni sistem.

Koristeći principe Thai Yoga masaže, svesno i aktivno disanje, masiramo celo telo primaoca od glave do pete. U par jednostavnih koraka naučićemo kako da opustimo mišićnu tenziju u telu i kroz svestan, meditativan pokret umirimo simpatetički nervni sistem. Kroz smiren um i opušteno telo ulazimo u stanje duboke relaksacije i mira.

Dobrobiti ove prakse su mnogostrane kako za primaoca tako i za davaoca.

Neke od dobrobiti mogu biti :
– Povećana fleksibilnost.
– Ublažava bol i napetost mišića.
– Poboljšava raspon pokreta.
– Duboko opuštanje i oslobađanje od stresa.
– Poboljšava raspon pokreta.
– Poboljšava cirkulaciju i limfni protok.
– Smanjuje glavobolju i povećava nivo energije.

Ova radionica je otvorena za sve i nije potrebno prethodno iskustvo!

Takođe može biti od koristi yoga učiteljima, maserima, fizioterapeutima, praktičarima Shiatsu, Yumeiho ili praktičarima bilo koje druge vrste rada sa telom.

Cena radionice je
3500 RSD za prijave i uplate do 10. 05. 2020. (uključujući i 10.)
4200 RSD za prijave i uplate nakon 10. 05. 2020.

Broj mesta je ograničen i svoje mesto osiguravate slanjem prijave i plaćanjem nepovratnog avansa u iznosu od 800 RSD ili celog iznosa.

Učesnicama/ima radionice Poziv na Šavasanu biće umanjena cena Osnovnog kursa Thai masaže – za punu plaćenu cenu radionice (3500/4200 RSD)
Osnovni kurs Thai masaže počinje u Novom Sadu u septembru 2020. i traje 5 vikend susreta tokom 4 meseca. Po završetku Osnovnog kursa bićete u stanju da bezbedno date Thai masažu u trajanju od oko 90 min.

Više informacija i prijava: https://forms.gle/1dX3byGpvUFRockR6

Koristeći ovu prijavu, možete se prijaviti i za individualnu Thai masažu kod Bojana Babića, te ćemo vas kontaktirati kako bismo se dogovorili oko termina.

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na svesnotelo@gmail.com