X

Title Course

DECEMBAR 15-16, 2018 BELGRADE, SERBIA

RADIONICA THAI MASAŽE – MODUL 1

Thai masaža je put, način života..
Meditacija u pokretu koja podstiče razvijanje ljudskih vrlina..
Suština thai masaže nije u učenju tehnika, radije ona je način da se pronađe lična istina, unutrašnji mir.
UMETNOST DODIRA – OSNOVNI KURS THAI MASAŽE MODUL 1
Na ovom prvom delu osnovnog kursa thai masaže istraživaćemo različite kvalitete dodira. Način na koji pristupamo komunikaciji sa telom kroz dodir je od velikog značaja. Kroz dodir jasno percipiramo telo ne samo kroz fizički već i kroz emotivni i energetski aspekt. Kroz dodir komuniciramo podršku, poverenje…Osnovni principi thai masaže zauzeće bitan deo obuke. Pravilan položaj, jasan stav i namera, korišćenje gravitacije i sopstvene težine tela će nam pomoći u bezbednom i lakom pomeranju na futonu.
Svaki dan ćemo produbljivati vezu sa sopstvenim telom kroz yogu, chi gong, ples i meditaciju.Program će takođe obuhvatiti i sledece teme :

∆ korišćenje dlanova, prstiju, kolena, stopala
∆ teoriju i rad sa energetskim linijama ( meridijanima )
∆ uvod i osnove akupresure
∆ pasivna (yogička ) istezanja
∆ tehnike i rad u ležećim položajima ( na leđima i stomaku), kao i ležeci na strani i sedećim položajimaPo završetku prvog modula osnovnog kursa bićete u stanju da bezbedno date thai masažu u trajanju od oko 75min svojim prijateljima i porodici.Kurs se sastoji iz 3 vikend viđanja (subota i nedelja) u periodu od 3 meseca, kako bi bilo dovoljno vremena za vežbanje i integraciju. Prvi modul se sastoji iz 36 sati praktične obuke. Nakon završenog kursa biće izdati sertifikati o učešću.
Broj mesta je ograničen a prednost imaju oni koji se prvi prijave!Vreme : 15 i 16 Decembar, 26 i 27 Januar, 16 i 17 Februar.Mesto : Beograd

Nivo : Kurs je otvoren za potpune početnike kao i za kolege u struci koji se već bave masžom, jogom ili nekim drugim oblikom rada na telu.

Satnica :
8 – 9.30 yoga, chi gong, meditacija, pokret
9.30 – 9.55 kratka pauza
10 – 13 thai masaža
13 – 15 pauza za ručak
15 – 18 thai masaža
Cena : rane prijave do 15 Novembra 200eur, posle 15 Novembra 240eur

Za prijave i pitanja pisite na : thaiinflow@gmail.com
Vaše mesto je zagarantovano isključivo prijavom preko maila i uplatom depozita.

O Bojanu:
Za vreme studija na likovnoj akademiji u Holandiji, dolazi u dodir sa meditacijom, jogom i taoističkim energetskim vežbama koje će u mnogome uticati na njegov stil i način gledanja na život. Dolazi u dodir sa Thai joga masažom 2008. godine i nakon intenzivnog jednogodišnjeg kursa sa učiteljicom Sanne Burger, postaje sertifikovani terapeut. Od tog momenta osim svog terapeutskog rada, uči sa mnogobrojnim učiteljima taoističkih praksi među kojima se izdvajaju Reinoud Eleveld (NL) i Juan Li (E) i učiteljima thai masaže Krishnatakis (GR), David Lutt – dinamična i osteothai (FR), Felicity Joy – abdominalna thai masaža (TH), Till Heeg (D), Ralf Marzen (D), Jorg Schürpf (SWZ), Robert Henderson (A).
Trenutno na edukaciji MOT ( master osteo thai ) kod osteopata Davida Lutta i Jorg Schürpfa, Bojan se preko deceniju posvećeno bavi terapeutskim radom konstantno produbljujući svoja znanja i iskustva. Sa podrškom svojih učitelja podučava razlicite modalitete thai masaže po svetu.